2010-05-05 08:35:36• hírek • Szatmar.ro

A kebeltájék ápolása

Mit tehetünk egy szép dekoltázs érdekében? A kebeltájék ápolása a tavaszi és a nyári idényben még inkább előtérbe kerül.

A csábító napsugarak hatására ellenállhatatlan vágyat érzünk aziránt, hogy nekivetkőzzünk és megszabaduljunk a magas nyakú garbótól, sőt szó szerint kivetkőzzünk magunkból.

A „le décolletage" francia szó, a női ruha nyakkivágását jelenti. Az össznépi felfogással ellentétben, nem a testről a ruhára, hanem éppen fordítva, a ruháról a testre szállt az elnevezés. Miért is rejtenénk el azt, ami szép? A mélyen dekoltált ruhák és a toppok arra valók, hogy a figyelmet a keblekre irányítsák. De amit közszemlére teszünk, azt ápolni is kell. A legizgalmasabb domborulatot is elronthat egy elhanyagolt kebeltájék.

A kozmetikusok azt tanácsolják, hogy a mellünket és vállunkat naponta legalább egyszer, lehetőleg fürdés után kenegessük testápoló krémmel. A zsírosabb bőrűek hetente egyszer használjanak hámtisztító krémet.

Ugyanazt a hatást érhetjük el, ha dörzskesztyűvel jól átmasszírozzuk a vállunkat és a keblünket. A megereszkedett kebleken a tornáztatás is javíthat. A legegyszerűbb gyakorlat: mindkét kezünkkel támasszuk meg a derekunkat, a könyökünket húzzuk hátra, hogy a mellünk jól megfeszüljön. Maradjunk így pár percig, aztán lazítsunk. Ezt a gyakorlatot naponta ismételjük meg. A tornáztatáson és a masszázson kívül kiválóan erősíti a mellet, a váltó zuhany is. Minél erősebb sugarakban engedjük rá a forró és hideg vizet váltogatva, annál eredményesebb a vízmasszázs. Ami a napozást illeti ne feledjük, hogy a kebeltájék bőrfelülete az arcénál is érzékenyebb, így könnyebben leég. Végül, ha fedetlen felsőrésszel megyünk randira vagy egy partyra, púderezzük le a dekoltázsból kilátszó részeket. Ez ugyanis gátolja a tánc közben elkerülhetetlen izzadást.


A kebeltájék ápolása a tavaszi és a nyári idényben még inkább előtérbe kerül

A kebeltájék ápolása a tavaszi és a nyári idényben még inkább előtérbe kerül


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: